DHOMA & SUITA

Shijoni qëndrimin tuaj në një vilë aristokrate të viteve 30’. Cdo dhomë ofron komoditet dhe është e kompletuar me aksesorë dhe shërbime për një eksperiencë të paharrueshme. Aristokracia e vjetër së bashku me luksin, shërbimin dhe cilësinë refleketohet kudo.

JUNIOR SUITE

THE CHAMBER

L'APPARTMENT

JACUZZI SUITE

EXECUTIVE SUITE